Kanaaldijk OZ 1 - 8102 HL, Raalte
0572-346777

Kelders

Van den Berg Beton > Kelders

Op zoek naar meer informatie en persoonlijk contact?

Particulier gebruik x

Voor de particuliere gebruiker biedt de kelder in alle opzichten ruimte: in m2’s en in mogelijkheden. Ruimte om op Uw eigen manier in te vullen en te gebruiken. Bijvoorbeeld als provisiekelder, hobbyruimte, technische ruimte, kantoorruimte tot schoonheidssalon.

Industrieel gebruik x

De betonnen kelder is een uitstekende huisvesting voor allerlei soorten installaties. Voorbeelden zijn (water)pompen, warmtepompen, luchtbehandelingssystemen, meet- en regelapparatuur. Afhankelijk van gebruikerseisen kunnen daar ook funderings en verankeringsvoorzieningen voor worden aangebracht.

Sanitaire Unit x

Rust, ontspanning en iets meer ‘één met de natuur’. Dat is wat veel campinggasten zoeken. Maar diezelfde gasten zijn steeds minder bereid in te leveren op comfort en privacy. Met name de soms erg eenvoudige en bijna altijd gezamenlijke sanitaire ruimtes zijn veel potentiële kampeerders een doorn in het oog.

Werkwijze x

De beslissing om te investeren in een kelder bij Uw (ver-)bouwplan is een zeer belangrijke en moet dan ook goed overwogen worden. Gedurend het beslissingstraject, maar ook daarna is er veelvuldig contact met U en Uw aannemer om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veelgestelde Vragen x

Hier vindt u veelgestelde vragen over onze kelders. Mochten er nog vragen niet beantwoord zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.