Kanaaldijk OZ 1 - 8102 HL, Raalte
0572-346777

Industrieel gebruik

Van den Berg Beton > Kelders > Industrieel gebruik

Techniek

De betonnen kelder is een uitstekende huisvesting voor allerlei soorten installaties. Voorbeelden zijn (water)pompen, warmtepompen, luchtbehandelingssystemen, meet- en regelapparatuur. Afhankelijk van gebruikerseisen kunnen daar ook funderings en verankeringsvoorzieningen voor worden aangebracht. Door bijvoorbeeld tussenwanden te plaatsen kan ook aan combinatie van functies worden gedacht: een bufferruimte gecombineerd met een pomp- en techniekruimte.

Opslag

Hoewel de eerste beleving van prefabkelders vaak gaat om m2’s kunnen ook de m3’s zeer interessant zijn. Als U vloeistoffen of losgestorte produkten moet opslaan biedt de kelder U tot wel 100m3 ruimte (voorbeeld: projectkelder van 1000*450*230 cm.) Afhankelijk van de aard van de stoffen kan de kelder van een beschermende binnenzijde worden voorzien. Ook de combinatie van opslag en techniek kan een interessante uitvoering zijn.

Archief

Iedere organisatie heeft een bepaalde administratieve historie die gedurende een zekere  tijd bewaard moet blijven en toegankelijk moet zijn. Door de juiste selectie van maatvoering en opties is ook de archiefkelder inmiddels op veel plaatsen naar tevredenheid toegepast. Afhankelijk van de gevoeligheid van het archief moet (extra) zorg en aandacht besteed worden aan het conditioneren van de ruimte. Indien de luchtvochtigheid van belang is kan gekozen worden voor het plaatsen van ontvochtiger die deze luchtvochtigheid onder een bepaalde (kritische) grens kan houden.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over onze Kelders? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

Op zoek naar meer informatie en persoonlijk contact?