Kanaaldijk OZ 1 - 8102 HL, Raalte
0572-346777

Sanitaire Unit

Van den Berg Beton > Kelders > Sanitaire Unit

Rust, ontspanning en iets meer ‘één met de natuur’. Dat is wat veel campinggasten zoeken. Maar diezelfde gasten zijn steeds minder bereid in te leveren op comfort en privacy. Met name de soms erg eenvoudige en bijna altijd gezamenlijke sanitaire ruimtes zijn veel potentiële kampeerders een doorn in het oog.

De individuele sanitaire unit is voor deze meer op luxe gestelde kampeerders de ideale oplossing. Per standplaats een eigen douche-, was- en toiletgelegenheid. Perfect verzorgd en helemaal geïntegreerd in het landschap.

Daarmee onderscheidt u zich van andere campingeigenaars en wordt uw accommodatie aantrekkelijk voor een nieuwe doelgroep: Mensen met gevoel voor luxe, mensen die hechten aan stijl en uiterlijke verzorging en mensen die bereid zijn voor de meerwaarde van individuele voorzieningen te betalen.

Individuele sanitaire units openen de deur naar upgrading en meer rendement voor uw vakantiepark.

De mogelijkheden van een sanitaire unit zijn praktisch onbeperkt. De basis vormt een kale betonnen unit waarvoor u hebt aangegeven waar elektra, water en afvoer moeten worden gemonteerd. Sparingen en eventueel leidingwerk zitten al op de goede plek en de unit kan dus zonder problemen op de nutsvoorzieningen worden aangesloten.

De meest complete uitvoering is een volledige luxe afgemonteerde unit voorzien van alle leidingwerk, elektra, ventilatie, boilers, wastafels, toiletten, wand en vloertegels van uw eigen keuze.
En daartussen is eigenlijk alles mogelijk. Een ruime variatie in standaard buitenmaten biedt u alle mogelijkheden. Denkt u daarbij in lengtematen tussen 4,20 en 6,80 meter, breedtes tussen de 3,20 en 3,60 meter en hoogtes die variëren van 2,30 tot 2,50 meter. Op het gebied van indelingsvarianten bent u helemaal vrij.

Ook voor wat betreft  de afwerking aan de buitenkant hebt u alle vrijheid. En kiest u ervoor om de unit in het landschap weg te werken, dan is plaatsing in een begroeid talud geen enkel probleem. De unit kan zelfs een bedekking van het dak met grond aan.

De typen

Op basis van vragen uit de markt worden een aantal typen ontwikkeld die als basis gaan dienen voor iedere individuele oplossing. Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over onze Kelders? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

Op zoek naar meer informatie en persoonlijk contact?