Kelder bij nieuwbouw

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 777

Kelder bij nieuwbouw

Als u binnenkort een nieuwbouwwoning gaat of laat bouwen en u wenst een kelder voor extra ruimte, dan kan een prefab kelder een goede optie zijn. Bij Van den Berg Beton Kelders maken we prefab kelders in onze fabriek, waarna we deze in zijn geheel op de bouwplaats afleveren. Na plaatsing van de kelder kan de bouw van de woning starten. Een prefab kelder kan niet geplaatst worden onder een bestaande woning.

Een kelder onder de nieuwbouwwoning

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om tijdens de bouw van een woning een kelder te laten plaatsen. En dat is erg verstandig, want wanneer de woning eenmaal staat is het niet meer mogelijk om een kelder onder het huis te plaatsen. In dat geval is er, indien daar ruimte voor is, enkel nog de mogelijkheid om de kelder in de tuin of onder een uitbouw te plaatsen. Het is dus belangrijk dat u tijdens een nieuwbouwtraject tijdig besluit of u wel of geen kelder wenst.

Voordeel van een kelder

Het grootste voordeel van een kelder is uiteraard de extra ruimte die u onder de woning creëert. U kunt de extra ruimte gebruiken voor wat u maar wilt, bijvoorbeeld als werkruimte, opslagruimte, wijnvoorraad of game room. Bij het produceren van de kelder houden we rekening met waar u de kelder voor wilt gebruiken. We kunnen de kelder isoleren en sparingen, doorvoeren en de aansluiting voor nutsvoorzieningen meestorten: voldoende mogelijkheden dus! Daarnaast zijn alle prefab kelders van Van Den Berg Beton Kelders waterdicht.

Kosten prefab kelder bij nieuwbouw

Hoeveel u betaalt voor een prefab kelder onder uw nieuwe woning, bepalen we op basis van het type en de afmeting van de kelder. In totaal hebben we 484 typen standaardkelders, waardoor we niet één vast bedrag kunnen noemen. Daarnaast krijgt u te maken met bijkomende kosten, zoals voor bodemonderzoek, bronbemaling, heiwerk, grondwerk, transport en afwerking. We helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste kelder voor uw nieuwbouwwoning en geven u een eerlijk en reëel beeld van de kosten van de kelder zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

De prefab kelders van Van den Berg Beton Kelders

Bij Van den Berg Beton Kelders maken we alle prefab kelders in onze eigen fabriek . We kunnen kelders tot een afmeting van 12 bij 5 meter produceren. We houden bij de productie niet alleen rekening met de afmetingen, maar ook met onder andere de fundering, ventilatie, licht-, stroom- en watervoorzieningen en het trapgat. We houden tijdens het gehele proces nauw contact met de aannemer of de opdrachtgever die het project uitvoert, zodat de kelder aan al uw wensen voldoet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kelders voor uw nieuwbouwwoning? Neem contact met ons op, we adviseren u graag.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst kelders aanvragen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×