Prefab beton

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 777

Prefab beton

Van den Berg Beton is dé specialist in prefab beton. Onze eindproducten van beton zijn direct toepasbaar in uw bouwproject. Of het nu gaat om een prefab kelder, een prefab trap, een prefab bordes, een prefab wand of één van de andere mogelijkheden uit de vele elementvormen. Het grote voordeel is de bouwsnelheid met prefab beton. Wij zorgen ervoor dat uw kelder of elementen gereed zijn op het moment dat u deze nodig bent in uw project.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prefab beton

Prefab keldersWij zijn al meer dan 40 jaar fabrikant van waterdichte betonnen prefab kelders voor diverse toepassingen. Wij produceren dagelijks standaard en maatwerk kelders voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze prefab betonnen kelders kunnen zowel boven- als ondergronds worden geplaatst. Indien gewenst verzorgen wij het transport en kunnen wij voor u de kraan inhuren. Voor u als gebruiker biedt de kelder in alle opzichten extra ruimte: in m2 en in mogelijkheden. Alle ruimte om op uw eigen manier in te vullen en te gebruiken. Kosten prefab kelder Voor de standaard prefab kelders die wij aanbieden, is het mogelijk om een prijs te noemen. Hierbij komen nog de kosten voor het benodigde transport en de benodigde kraankosten bij bovenop. Wij bieden verschillende standaard typen prefab kelders. Op basis van de afmeting kennen wij per type kelder een vaste prijs toe. Bij interesse in een bepaald type kelder, kunt u de prijslijst aanvragen. In deze prijslijst vindt u ook extra opties en de kosten voor transport en kraankosten. Lees meer over de prijzen van onze prefab kelders. Bekijk hieronder de animatie over Van den Berg Beton Kelders.

Kelders van prefab beton

Een kelder van prefab beton is dé ideale oplossing als u op zoek bent naar meer ruimte in uw woning of bedrijfspand. Kelders kunnen ingezet worden voor vele toepassingen. Het is bijvoorbeeld de ideale plek voor uw wijnopslag, maar biedt ook ruimte voor archivering van documenten, een werkplek aan huis, een sportruimte of een hobbyruimte. Zakelijk gezien kan een kelder ook voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het is vaak een ideale oplossing voor een kantoor aan huis, een salon of een wijnkelder. Daarnaast kunnen kelders ook uitstekend ingezet worden als techniekruimte, zodat deze huisvesting kan bieden voor diverse soorten installaties, zoals warmtepompen.

Standaard kelders en maatwerk kelders

U kunt bij ons terecht voor standaard en maatwerk kelders. Kiest u voor een standaard kelder? Dan kunt u op onze website al meer informatie vinden over de maten, het gewicht en de inhoud. Daarnaast kunt u alvast meer lezen over de ventilatie en de vele verschillende doeleinden waarvoor u een kelder kunt gebruiken. Kiest u voor een maatwerk kelder? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specialist op het gebied van prefab kelders

Wij zijn al ruim 40 jaar fabrikant van waterdichte prefab betonnen kelders. In onze eigen fabriek produceren we dagelijks diverse standaard en maatwerk kelders. Deze kelders worden toegepast voor diverse doeleinden. Afhankelijk van uw wensen en welke gebruikstoepassing u wenst voor uw prefab kelder, kunnen wij uw kelder boven of onder de grond plaatsen. Wij denken uiteraard graag met u mee over de beste keuze voor u.

Het produceren en plaatsen van een kelder van prefab beton

De prefab betonkelder wordt in onze eigen fabriek geproduceerd, zodat deze op tijd gereed is om op de gewenste datum en tijd op de bouwlocatie te plaatsen. De gewenste kelder nemen wij in productie. U start uw bouwproces, roept uw kelder op de gewenste datum af en na het plaatsen van de kelder gaat uw bouwproces gelijk weer verder. De prefab kelder kan, wanneer de juiste voorbereidingen worden getroffen, al in ongeveer 1 uur tijd geplaatst worden. Na plaatsing van de kelder is er geen verdere afwerking nodig; dit is immers al in de fabriek gedaan. Dit in tegenstelling tot een traditioneel in het werk gestorte kelder, die na het storten nog af- en bijgewerkt moet worden.

Prefab elementen

Wij merken dat prefab elementen tegenwoordig steeds vaker in bouwontwerpen verwerkt worden. Dat is ook niet zo gek, want dankzij de vele mogelijkheden in vorm, structuur, kleur en afmeting, is beton een zeer uitdagend product om mee te werken. Trappen, bordessen, galerijplaten, lateien en kolommen zijn slechts enkele voorbeelden van elementen die wij voor de woning- en utiliteitsbouw kunnen produceren.

Maatwerk prefab elementen

Ons assortiment prefab betonelementen wordt door onze opdrachtgevers bepaald. Aan de hand van de bouwtekeningen, calculeren wij de prijs van de elementen die in beton uitgevoerd moeten worden. Tijdens dat proces zien wij mogelijkheden, maar soms ook constructieve onmogelijkheden. Wij kunnen hier in een vroeg stadium op anticiperen en voorzien onze opdrachtgever van het juiste advies.

Productie van prefab elementen

In de fabriek maken we gebruik van mallen om beton in te storten om de prefab elementen te maken. Deze elementen worden van de juiste wapening voorzien. Wij zorgen er te allen tijde voor dat onze hoge kwaliteitseisen gewaarborgd zijn. In veel gevallen kan het prettig zijn om de prefab elementen gefaseerd te leveren. Dit zien we vaak bij hoogbouw, waar verdieping na verdieping wordt geleverd. Het transport wordt door ons gefaciliteerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Kwaliteit van prefab beton

Om de veiligheid en kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, voldoen onze prefab beton kelders en elementen aan diverse certificeringen. Zo voldoen al onze elementen aan het KOMO certificaat en ISO 140001 en hebben alle dragende elementen het DOP certificaat. Voor onze kelders geldt dat deze aan KOMO- en ISO 140001 certificering voldoen. U kunt op onze website tevens meer informatie vinden over de ventilatie, de maximale toegestane belastingen en de ophangdetails.

Prefab beton bij Van den Berg Beton

Al 85 jaar is Van den Berg Beton uw betrouwbare partner voor het produceren en leveren van prefab betonelementen en prefab betonkelders. Wij hebben het gehele traject in eigen huis, van offerte tot het leveren van het eindproduct. Zit in uw ontwerp een prefab kelder of prefab elementen verwerkt? Leg uw ontwerp voor aan onze calculatieafdeling. Van den Berg Beton denkt graag met u mee en geeft u advies om ervoor te zorgen dat de juiste elementen geproduceerd worden voor uw ontwerp. Indien gewenst verzorgen wij het transport. Op die manier bent u volledig ontzorgd.

Productieproces in eigen hand

Wij hebben het gehele productieproces in eigen hand. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen waar nodig. Tijdens het productieproces spreekt u met de desbetreffende persoon die zich bezighoudt met het stadium waarin uw opdracht is. We werken met korte lijnen, zodat we u snel altijd snel verder kunnen helpen.

Prijs prefab beton

Doordat wij voornamelijk maatwerk producten van prefab beton maken, kunnen wij geen vaste prijs voor prefab beton noemen. Ieder onderdeel wordt afzonderlijk gecalculeerd. Wij werken met 484 standaard typen kelders. Voor deze kelders kunnen wij u bij interesse een prijslijst toesturen. Wilt u meer informatie over de prijs van prefab betonelementen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een gerichte offerte voor u. Meer informatie over de prijzen van onze standaard kelders kunt u vinden via onze pagina over prijzen prefab kelders.

Meer informatie over prefab beton?

Wilt u meer informatie over prefab beton en de mogelijkheden ervan? Of heeft u een bepaald project in gedachten waarbij u het advies van onze specialisten wilt inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over prefab beton.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×