Prefab kelder prijs

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 777

Prefab kelder prijzen

Het is mogelijk een richtprijs voor prefab kelders te noemen, hierbij gaat het om onze standaard kelders. Hier bovenop komt dan nog het benodigde transport en de benodigde kraan. Prefab kelders kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. U kunt bij ons terecht voor 484 typen standaard kelders. Ook produceren we maatwerk kelders. Deze hebben de maximale afmeting die gelijk is aan de maximale afmeting die vervoerd kan worden over de weg (met of zonder begeleiding). Lees verder voor meer informatie over de prijzen van onze prefab kelders.


Prijslijst aanvragen

Prijzen prefab kelders

Wij bieden 484 standaard typen kelders. Op basis van de afmeting kennen wij per type kelder een vaste prijs. Heeft u interesse in een bepaald type kelder? Laat het ons weten, dan versturen wij de prijslijst naar u. In deze prijslijst vindt u ook de mogelijke extra opties en de kosten voor transport en plaatsing. Laat uw contactgegevens achter de button. Dan zorgen wij ervoor dat de prijslijst zo snel mogelijk naar u verstuurd wordt.

De prijs voor uw prefab kelder

Wij bieden u een eerlijke en reële prijs voor prefab kelders. Hierbij kunt u vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit die wij toepassen in al onze producten. Van den Berg Beton is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het fabriceren van betonproducten. Onze waterdichte betonnen kelders zijn geschikt voor diverse toepassingen. Doordat wij het gehele traject, van

offerte tot transport, in eigen huis hebben, hebben we zicht op iedere stap in het voortgangstraject. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen waar nodig. Daarnaast kunnen we op deze manier garanderen dat de kwaliteit en uitstraling van onze producten altijd van het hoogste niveau zijn.

Meer informatie over prefab kelder prijzen?

Wilt u graag meer informatie over de prijzen van onze standaard prefab kelders? Of wilt u de (maatwerk) mogelijkheden en prijzen voor uw woning of bedrijfspand bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst Prefab kelders aanvragen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×