Prefab kelder prijs

 • Gecertificeerde kwaliteit
 • Reële prijs
 • Gehele traject in eigen huis
 • 0572 346 777

Prefab kelder prijzen

Voor onze standaard typen prefab kelders werken wij met vaste prijzen. De prijs wordt gebaseerd op de afmeting en het type kelder. De kosten voor het transport en de benodigde kraan zijn hier niet bij inbegrepen. Naast de standaard kelders produceren we ook maatwerk kelders met een maximale afmeting die gelijk is aan de maximale afmeting die vervoerd kan en mag worden over de weg (met of zonder begeleiding). De kosten van onze maatwerk prefab kelders berekenen we persoonlijk voor u.


Prijslijst aanvragen

Prijzen prefab kelders

Wij bieden 484 standaard typen kelders aan. Op basis van de afmeting kennen wij per type kelder een vaste prijs. Heeft u interesse in een bepaald type kelder en bent u benieuwd naar de kosten? Laat het ons weten, dan sturen wij u de prijslijst toe. In deze prijslijst vindt u naast de vaste kelderprijzen ook de mogelijke extra opties en de kosten voor transport en plaatsing. Laat uw contactgegevens achter, dan zorgen wij ervoor dat de prijslijst zo snel mogelijk naar u verstuurd wordt.

De prijs voor uw prefab kelder

Wij vragen een eerlijke en reële prijs voor onze prefab kelders. Hierbij kunt u vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit die wij toepassen in al onze producten. Van den Berg Beton Kelders is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het fabriceren van betonproducten. Onze waterdichte betonnen kelders zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder opslag, extra leefruimte of een technische ruimte. 

Doordat wij het gehele traject, van offerte tot transport, in eigen huis hebben, hebben we zicht op iedere stap in het voortgangstraject. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen waar nodig. Daarnaast kunnen we op deze manier garanderen dat de kwaliteit en uitstraling van onze producten altijd van het hoogste niveau zijn.

Kosten plaatsing van de kelder

De kosten van de prefab kelder, transport, eventuele opties en kraankosten kunt u bij ons opvragen. U kunt de betonnen kelder helemaal naar wens inrichten. In eerste instantie overlegt u met de architect, constructeur en bouwer welke kelder gekozen wordt. Daarin wordt ook bepaald of we aan de slag gaan met een standaard type kelder of een maatwerk kelder voor u maken. We bespreken met de aannemer de constructie en stellen een offerte op.

Bij opdracht wordt er door ons een tekening gemaakt en gaan we aan de slag met de productie. We maken de prefab kelders op onze eigen locatie en verzorgen tevens het transport naar de bouwlocatie. Indien gewenst hijsen we de kelder van de vrachtwagen op de juiste plek, zodat de aannemer verder kan met de bouw. Van den Berg Beton Kelders verzorgt geen werkzaamheden op locatie. Dit wordt door de aannemer verzorgd.

Offerte aanvragen prefab kelder

Als u aan het oriënteren bent of een prefab kelder binnen het budget past, dan kunt u bij ons vrijblijvend de prijslijst aanvragen waarin de vaste prijzen van onze 484 standaard typen kelders staan. Houd er rekening mee dat de kosten voor een maatwerk prefab kelder hier niet in staan.

Meer informatie over prefab kelder prijzen?

Wilt u graag meer informatie over de prijzen van onze standaard prefab kelders? Of wilt u de (maatwerk) mogelijkheden voor de kelder bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst Prefab kelders aanvragen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×