Prefab kelders

 • Gecertificeerde kwaliteit
 • Reële prijs
 • Gehele traject in eigen huis
 • 0572 346 789

Van den Berg Beton. Kelders

Wij zijn al meer dan 40 jaar fabrikant van waterdichte betonnen prefab kelders voor diverse toepassingen. Wij produceren dagelijks standaard en maatwerk kelders voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze prefab betonnen kelders kunnen zowel boven- als ondergronds worden geplaatst. Indien gewenst verzorgen wij het transport en kunnen wij voor u de kraan inhuren.

Voor u als gebruiker biedt de kelder in alle opzichten extra ruimte: in m2 en in mogelijkheden. Alle ruimte om op uw eigen manier in te vullen en te gebruiken.

Kosten prefab kelder

Voor de standaard prefab kelders die wij aanbieden, is het mogelijk om een prijs te noemen. Hierbij komen nog de kosten voor het benodigde transport en de benodigde kraankosten bij bovenop. Wij bieden verschillende standaard typen prefab kelders. Op basis van de afmeting kennen wij per type kelder een vaste prijs toe. Bij interesse in een bepaald type kelder, kunt u de prijslijst aanvragen. In deze prijslijst vindt u ook extra opties en de kosten voor transport en kraankosten. Lees meer over de prijzen van onze prefab kelders.

Bekijk hieronder de animatie over Van den Berg Beton Kelders.


Prijslijst aanvragen
Van den Berg Beton. Sinds 1933

Voordelen

Van den Berg Beton Kelders is al meer dan 40 jaar fabrikant van waterdichte betonnen prefab kelders. Bij vraag naar grotere ruimtes of erg zware belastingen, maken we kelders exact op maat, altijd met dezelfde garanties op kwaliteit en waterdichtheid.

Als u kiest voor een prefab kelder dan profiteert u van een een snelle plaatsing. Hierbij wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort, wat u kan schelen in de kosten.

Met een prefab betonnen kelder creëert u extra ruimte. U kunt de ruimte gebruiken als extra woonruimte, opslagruimte of voor één van de vele andere toepassingen. Dit levert meer wooncomfort op en kan zorgen voor toegevoegde waarde bij de verkoop van de woning.

Locaties voor een prefab kelder

De kelder kan op verschillende locaties geplaatst worden. Zo kan er gekozen worden om deze in tuin, onder een nieuw te bouwen woning of uitbouw te plaatsen. Zo kan deze dienen als bijvoorbeeld een werkplek aan huis, sanitaire unit, hobbyruimte, fitnessruimte, sauna, bar, lounge ruimte. Bekijk de verschillende doeleinden hierboven.

Geïsoleerd of niet geïsoleerd

De keuze om een prefab kelder te isoleren of te kiezen voor een ongeïsoleerde kelder hangt af van het gewenste gebruiksdoel. Zo zal bijvoorbeeld een opbergruimte of een wijnkelder niet per se verwarmd hoeven worden. Hierbij is een geïsoleerde kelder niet direct noodzakelijk. Wanneer het gaat om bijvoorbeeld een loungeruimte of een kantoor is verwarming en isolatie wel wenselijk.

Als u kiest voor een prefab kelder met isolatie, zal de buitenzijde van de kelder van isolatiemateriaal worden voorzien.

Meer weten over prefab kelders?

Wilt u graag meer informatie over onze (standaard) prefab kelders? Of wilt u de (maatwerk) mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze kelders of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om met u mee te denken.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst Prefab kelders aanvragen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×