Sanitaire unit

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 789

Van den Berg Beton Kelders. Sanitaire Unit

De individuele sanitaire unit is voor deze meer op luxe gestelde kampeerders de ideale oplossing. Per standplaats een eigen douche, was- en toiletgelegenheid. Perfect verzorgd en helemaal geïntegreerd in het landschap.


Prijslijst aanvragen

Eén met de natuur

Hiermee onderscheidt u zich van andere campingeigenaren en wordt uw accommodatie aantrekkelijk voor een nieuwe doelgroep: mensen met gevoel voor luxe, mensen die hechten aan stijl en uiterlijke verzorging en mensen die bereid zijn voor de meerwaarde van individuele voorzieningen te betalen. Individuele sanitaire units openen een deur naar upgrading en meer rendement voor uw vakantiepark. De mogelijkheden van een sanitaire unit zijn praktisch onbeperkt. De basis vormt een betonnen unit waarvoor u hebt aangegeven waar elektra, water en afvoer moeten worden gemonteerd. Sparingen en eventueel leidingwerk zitten al op goede plek en de unit kan dus zonder problemen op de nutsvoorzieningen worden aangesloten.

De meest complete uitvoering is een volledig luxe afgemonteerde unit voorzien van alle leidingwerk, elektra, ventilatie, boilers, wastafels, toiletten, wand- en vloertegels van uw eigen keuze. En daartussen is eigenlijk alles mogelijk. Een ruime variatie in standaard buitenmaten biedt u alle mogelijkheden. Op het gebied van indelingsvarianten bent u helemaal vrij.

Ook voor wat betreft de afwerking aan de buitenkant hebt u alle vrijheid. En kiest u ervoor om de unit in het landschap weg te werken, dan is plaatsing in een begroeid talud geen enkel probleem. De unit kan zelfs een bedekking van het dak met grond aan.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst Prefab kelders aanvragen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×