Prefab kelder in de tuin

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 777

Prefab kelder in de tuin

Een kelder bevindt zich meestal onder het huis, maar een prefab kelder in de tuin is in sommige gevallen ook een goede optie. Door een kelder in de tuin te laten plaatsen creëert u snel een afzonderlijke extra ruimte. U kunt er bijvoorbeeld voorraad of technische apparatuur kwijt, maar u kunt er ook een werkruimte of misschien zelfs logeerkamer van maken!

Waarom een kelder in de tuin?

Als u extra ruimte wilt creëren, maar hier is in uw woning geen mogelijkheid voor, dan is een prefab kelder in de tuin een uitkomst. U kunt deze kelder gebruiken naar eigen wens. Denk hierbij aan een werkruimte, hobbyruimte, opslagruimte, speelkamer voor de kinderen of een techniekruimte. Er zijn legio mogelijkheden waar u de kelder voor kunt gebruiken.

Op maat gemaakte kelders

Bij Van den Berg Beton maken we prefab kelders in onze eigen fabriek. We leveren de kelder bij uw woning af en kunnen ervoor zorgen dat deze in uw tuin wordt geplaatst. U kunt uit een scala van standaardmaten kiezen, maar ook zelf uw wensen voor maatwerk doorgeven. In onze fabriek hebben we meerdere mallen beschikbaar waarmee we kelders tot een afmeting van maar liefst 12 bij 5 meter kunnen produceren.

Bij de productie houden we rekening met hetgeen waar u de kelder voor wilt gebruiken. We kunnen uw kelder bijvoorbeeld ook geïsoleerd leveren. Er zijn ook verschillende andere opties mogelijk, zoals sparingen, doorvoer- en stroomvoorzieningen. Onze prefab kelders zijn altijd waterdicht. We houden tijdens het proces nauw contact met de aannemer of opdrachtgever die het project uitvoert.

Voorwaarden kelder onder tuin

Of uw tuin geschikt is om een kelder te laten plaatsen, is afhankelijk van een aantal factoren. Er moet bijvoorbeeld voldoende ruimte zijn voor de hijskraan om de prefab kelder in de tuin te plaatsen. Een bodemonderzoek kan u duidelijkheid geven over het grondwerk en hoe te funderen. De aannemer kan u hier verder over informeren. Om toegang te krijgen tot de kelder kan er een tuinhuis of een schuurtje bovenop de kelder geplaatst worden. Van hieruit kunt u dan de kelder in.

Wat kost een kelder in de tuin?

Voor de kelders in standaardmaten hebben we een prijslijst opgesteld. Echter zijn er nog bijkomende kosten voor bijvoorbeeld het bodemonderzoek, het uitgraven van de plek waar de kelder moet komen en extra opties zoals stroomvoorzieningen. Hierdoor kunnen we alleen een prijs geven van de prefab kelders en niet van de totaalprijs van het plaatsen van een kelder in de tuin. Bent u benieuwd naar de prijs van de kelder? Vraag dan de prijslijst aan!

De kelder inrichten

Als de kelder is geplaatst, kan het afwerken en inrichten beginnen. U kunt de kelder voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als opslag van voorraad, voor technische apparatuur of als wijnkelder, werkplek, hobbyruimte of logeerkamer. De kelder kan gewoon afgewerkt worden zoals u dat wilt. Stucen en sausen: het is allemaal mogelijk. We kunnen de aansluiting voor nutsvoorzieningen meestorten, waardoor u ook licht, stroom en water in de kelder heeft. Dat is wel zo prettig!

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de prefab kelders van Van den Berg Beton? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Van den Berg Beton informeert u graag over de mogelijkheden om een kelder in de tuin te plaatsen. Als u twijfelt over de bereikbaarheid is het mogelijk dat een medewerker bij u langskomt. Wij helpen u graag verder.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst prefab kelder in de tuin aanvragen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×