Ondergrondse wateropslag

 • Gecertificeerde kwaliteit
 • ReĆ«le prijs
 • Gehele traject in eigen huis
 • 0572 346 777

Een prefab kelder van Van den Berg Beton Kelders is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder voor ondergrondse wateropslag. Vooral voor campings en zwembaden kan het een ruimtebesparende oplossing zijn voor het opslaan van water.

Wateropslag in prefab kelder

Door water ondergronds in een kelder op te slaan profiteert u van een aantal voordelen. Waar wateropslag veel ruimte in kan nemen, is opslag in een kelder juist ruimtebesparend. Daarnaast kan in een kelder een redelijke constante temperatuur gewaarborgd worden; temperatuursveranderingen zijn maar beperkt en geleidelijk. Bevriezing van het water zal dus niet voorkomen.

Opslag water en techniek

Een prefab kelder kan gebruikt worden voor opslag van water bijvoorbeeld voor campings en zwembaden, maar ook gebruikt worden voor het recyclen of opslaan van extra water voor droge periodes. Daarnaast is het mogelijk om de kelder als technische ruimte in te richten of de wateropslag te combineren met technische apparatuur, denk aan warmtepompen en buffervaten. Indien gewenst kunnen de kelders volledig uitgerust worden met aan- en afvoerleidingen.

Prefab kelders van Van den Berg Beton Kelders

Bij Van den Berg Beton Kelders maken we al onze betonnen kelders in onze eigen fabriek. Wij hebben 484 typen standaard kelders, maar leveren daarbuiten ook maatwerk kelders tot een afmeting van 12 bij 5 meter.

Kosten ondergrondse wateropslag

De kosten voor een ondergrondse wateropslag zijn onder andere afhankelijk van de afmetingen en extra opties van de prefab kelder. U vindt de prijzen van onze standaard kelders in onze prijslijst. Houd er rekening mee dat er mogelijk nog kosten bijkomen voor bodemonderzoek, bronbemaling, heiwerk, grondwerk, transport en afwerking. De mogelijke extra opties en de bijkomende kosten voor transport en plaatsing vindt u terug in de prijslijst. Vraag de prijslijst aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst prefab kelder aanvragen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×