Prefab kelder zwembad

 • Gecertificeerde kwaliteit
 • ReĆ«le prijs
 • Gehele traject in eigen huis
 • 0572 346 777

Prefab kelder zwembad

Een kelder wordt vaak geplaatst met als doel extra leef- of opslagruimte, maar wist u dat een prefab kelder ook een geschikte basis is voor een zwembad? De betonnen wanden en vloer worden in onze fabriek gemaakt en vervolgens in zijn geheel vervoerd, zodat de basis voor het zwembad in zijn geheel geplaatst kan worden. Dit bespaart veel tijd tijdens de bouw van een zwembad. Van den Berg Beton Kelders maakt prefab kelder zwembaden met een maximale afmeting van 12 bij 5 meter.

Voordelen prefab kelder

Een prefab kelder als zwembad gebruiken klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar de betonnen kelder heeft veel voordelen als het om deze toepassing gaat. Zo garandeert beton een hoge waterdichtheid. Doordat de prefab kelder in enkele weken in onze fabriek wordt geproduceerd en in zijn geheel wordt geleverd, kan het zwembad snel geplaatst worden. Een betonnen zwembad kan betegeld of gecoat worden. De doorvoeren en skimmers kunnen gelijk ingestort worden.

Wateropslag en techniek

Naast het gebruiken van de prefab kelder voor het zwembad zelf, is een betonnen kelder ook geschikt om water en technische apparatuur zoals warmtepompen en buffervaten voor het zwembad in op te slaan. Dit is een veilige en ruimtebesparende oplossing, die zowel ondergronds als bovengronds gerealiseerd kan worden.

Prefab kelders van Van den Berg Beton Kelders

Wij maken onze prefab kelders volledig op maat, geheel naar de wensen van de klant. We werken met 484 typen standaard kelders, maar produceren ook maatwerk kelders met afwijkende afmetingen en opties. De maximale afmeting van een prefab kelder is gelijk aan de maximale afmeting die over de weg vervoerd kan en mag worden.

Kosten prefab kelder zwembad

De kosten van een prefab kelder voor een zwembad vindt u in onze prijslijst. De prijslijst bevat de kosten van onze 484 standaard kelders, inclusief de kosten voor mogelijke extra opties, het transport en kraankosten. De overige werkzaamheden die mogelijk nodig zijn voor de bouw van het zwembad, zoals bodemonderzoek, bronbemaling, grondwerk en afwerking zijn hier niet in meegenomen. Bent u benieuwd naar de kosten, vraag dan vrijblijvend onze prijslijst aan. Heeft u een vraag over onze kelders en de toepassing als zwembad? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst kelder zwembad aanvragen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×