Prefab wijnkelder

 • Gecertificeerde kwaliteit
 • Reële prijs
 • Gehele traject in eigen huis
 • 0572 346 777

Prefab wijnkelder

In een wijnkelder creëert u een optimale omgeving om uw wijnvoorraad op te slaan. Een donkere, koele ruimte met een constante temperatuur, is ideaal om wijn te bewaren. De prefab kelders van Van den Berg Beton Kelders zijn hier zeer geschikt voor.

Wat is een wijnkelder?

Een wijnkelder is een ruimte waarin u uw wijnen kunt bewaren. In een wijnkelder blijft de temperatuur redelijk constant en daarom is deze ruimte geschikt om wijn in de juiste conditie te houden of juist te laten ontwikkelen totdat deze klaar is om te drinken.

Wijnkelder maken: de voorwaarden

Wijnen kunnen het beste bewaard worden in een donkere en koele ruimte. Het is belangrijk dat er een constante temperatuur is, variërend van 10 °C in de wintermaanden en 16 °C in de zomermaanden. Daarnaast moet er een hoge luchtvochtigheidsgraad zijn: tussen de 60 en 75 procent. Voldoende beluchting en een donkere omgeving zijn andere belangrijke voorwaarden.

Kenmerken prefab kelder

Bij Van den Berg Beton Kelders maken we prefab kelders. Deze kelders worden op de bouwlocatie geplaatst. Door grond en grondwater wordt de kelder te allen tijde koel gehouden. Eventuele temperatuursveranderingen zijn beperkt en geleidelijk. Daarom is een prefab kelder uitermate geschikt voor opslag van uw wijnvoorraad. Belangrijk hierbij is wel dat er voldoende aandacht wordt besteed aan ventilatie. Hier zullen wij dan ook rekening mee houden in het bouwproces.

Kosten voor een prefab wijnkelder

Wij hebben meer dan 484 typen standaardkelders. De prijzen van deze kelders vindt u in onze prijslijst. Houd er rekening mee dat er naast de kosten voor de kelder ook bijkomende kosten zijn, zoals kosten voor bodemonderzoek, bronbemaling, heiwerk, grondwerk, transport en afwerking. Neem voor een gericht advies en meer informatie over de kosten contact met ons of uw aannemer op.

Waarom Van den Berg Beton Kelders?

In onze eigen fabriek maken we uw kelder prefab. Hiermee bespaart u veel tijd ten opzichte van traditionele kelderbouw. Wij kunnen kelders produceren tot een afmeting van 12 bij 5. De kelders worden van tevoren voorzien van de juiste ventilatiepunten, licht-, stroom- en watervoorzieningen. De kelder wordt vervolgens in zijn geheel op de bouwlocatie afgeleverd. Als u dit wenst, kunnen wij het transport voor u verzorgen.

Wijnkelder aanleggen?

Bent u geïnteresseerd in een wijnkelder onder uw nieuwbouwwoning, aanbouw of in uw tuin? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of onze prijslijst.

Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijslijst wijnkelder aanvragen

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×