Kelders. Geschikt voor vele doeleinden.

Alle informatie voor aannemers op het gebied van prefab betonnen kelders.

  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Reële prijs
  • Gehele traject in eigen huis
  • 0572 346 789

Van den Berg Beton. Kelders

Een prefab kelder van Van den Berg Beton Kelders

Van den Berg Beton Kelders produceert prefab kelders op maat. De kelders zijn geschikt om onder een (nieuw te bouwen) woning, de tuin of uitbouw te plaatsen. De prefab kelder kan ook boven de grond geplaatst worden, als sanitaire unit of extra bergruimte. Wij zorgen ervoor dat de prefab kelder op de bouwlocatie geleverd kan worden. Indien gewenst kunnen wij ook het transport regelen. Daarnaast geven we bij onze prefab kelders altijd garantie op waterdichtheid.

Vraag een offerte aan

Diverse doeleinden en technische specificaties

Voor uw projectaanvraag kunt voor verschillende typen prefab kelders bij ons terecht. Maatwerk voor een prefab kelders is ook mogelijk. In de meeste gevallen kunnen we kelders maken tot de maximale afmeting die die vervoerd kan worden over de weg met begeleiding. Met de juiste technische specificaties van Van den Berg Beton Kelders kunt u op rekening houden met de mogelijkheden van het specifieke bouwproject.

Als aannemer is het handig om te weten wat de kosten voor een prefab kelder zijn. Op onze standaard kelders gelden vaste prijzen, maar ook voor de maatwerk kelders kunnen we u een prijsopgave toesturen. Wij informeren u graag over de prijzen van prefab kelders.

Animatie Van den Berg Beton Kelders

Hieronder bekijk je de animatie over Van den Berg Beton Kelders.

Van den Berg Beton. Sinds 1933
Prefab keldersWij zijn al meer dan 40 jaar fabrikant van waterdichte betonnen prefab kelders voor diverse toepassingen. Wij produceren dagelijks standaard en maatwerk kelders voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze prefab betonnen kelders kunnen zowel boven- als ondergronds worden geplaatst. Indien gewenst verzorgen wij het transport en kunnen wij voor u de kraan inhuren. Voor u als gebruiker biedt de kelder in alle opzichten extra ruimte: in m2 en in mogelijkheden. Alle ruimte om op uw eigen manier in te vullen en te gebruiken. Kosten prefab kelder Voor de standaard prefab kelders die wij aanbieden, is het mogelijk om een prijs te noemen. Hierbij komen nog de kosten voor het benodigde transport en de benodigde kraankosten bij bovenop. Wij bieden verschillende standaard typen prefab kelders. Op basis van de afmeting kennen wij per type kelder een vaste prijs toe. Bij interesse in een bepaald type kelder, kunt u de prijslijst aanvragen. In deze prijslijst vindt u ook extra opties en de kosten voor transport en kraankosten. Lees meer over de prijzen van onze prefab kelders. Bekijk hieronder de animatie over Van den Berg Beton Kelders.
Van den Berg Beton. Sinds 1933

Prijs prefab kelder aanvragen

Wilt u een prijslijst aanvragen voor uw bouwprojecten als aannemer, inkoper, calculator, projectleider of werkvoorbereider? Je leest alle informatie over Van den Berg Beton Kelders op deze pagina.-> Eventuele bijlagen voor uw offerteaanvraagUw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×